Over ons

De beste thuiszorg

Voor Kurt Vanthuyne is thuisverpleging een fundamentele dienst, en een elementair recht. Deze zorgverlener heeft twintig jaar ervaring in verpleging – bij hem bent u dus letterlijk en figuurlijk in goede handen. Al wie psychische en of lichamelijke problemen heeft, of hygiënische zorgen nodig heeft, kan een beroep doen op hem.

Kurt werkt in regio Torhout (inclusief deelgemeentes als Wijnendale), Ichtegem, Eernegem en Koekelare (eveneens met deelgemeentes).

Tijd maken

Kurts motto? Tijd maken voor de mensen, en oog hebben voor de kleinste details. Want u als patiënt moet zich goed en tevreden voelen. U bent geen nummer of dossier, maar een mens van vlees en bloed, met heel specifieke behoeftes. Kleine boodschappen doen? Dat neemt hij er graag bij. Omdat Kurt uw situatie nauwgezet opvolgt, is hij perfect op de hoogte van uw gezondheidssituatie.

 

Enkele van zijn kerntaken: hygiënische verzorging (helpen bij het wassen en aan-en uitkleden),technische, verpleegkundige handelingen (intraveneuze of subcutane perfusie plaatsen of superviseren, parenterale voeding geven of coördineren, verblijfskatheter plaatsen en verwijderen), wonden verzorgen, subcutane of intramusculaire inspuitingen toedienen, palliatief verzorgen, en stoma’s behandelen.

Patiënt = werkgever

Omdat Kurt werkt met het zogenoemde ‘derdebetalersysteem’, betaalt u hem niet, maar wordt alles meteen met het ziekenfonds verrekend. Bovendien hebt u de grootst mogelijke vrijheid: u belt, hij kijkt wanneer hij kan langskomen. Kurt doet zijn werk met hart en ziel, en beschouwt iedere patiënt als zijn werkgever.